根据Stratus Technologies的新研究,四分之三的IT应用不能容忍典型的非计划性停机事件。

IT决策者寻求容错解决方案,以避免因计划外宕机造成的数百万美元损失

MAYNARD, Mass., 12月 13, 2016 – Stratus Technologies, Inc., the leading provider of continuous availability solutions, today revealed the results of its Highly-Available and Fault-Tolerant Infrastructure Considerations Survey. Commissioned by Stratus and conducted by industry research firm Enterprise Strategy Group (ESG), the study examined the viewpoints of more than 250 IT decision makers in North America and Western Europe on topics such as application downtime, recovery time objectives and use of virtualization, high availability and fault tolerant availability solutions.

研究显示,绝大多数生产服务器和服务都不打算容忍平均非计划停机事件的长度,据报道,平均非计划停机时间为87分钟。对于拥有关键业务应用的企业来说,每一分钟的计划外宕机都会对公司造成严重影响,从收入损失到不符合服务水平协议(SLA),再到品牌声誉受损。当53%的应用程序无法处理超过15分钟的停机时间时,这种情况就变得更加令人担忧,然而据报告,80%的停机事件持续时间超过15分钟。

此外,71%的受访者承认,他们的公司没有用任何与公司成本相关的量化指标来跟踪停机时间。这意味着大多数公司在事故实际发生之前并不知道停机成本,但到那时再做准备就太晚了。这种风险暴露是CIO和COO持续关注的问题,也是越来越多的IT决策者寻求实施容错或高可用性解决方案的关键原因。事实上,38%的受访者指出,他们计划在未来24个月内增加受始终在线基础设施保护的生产平台数量。

“Unplanned downtime continues to be a huge vulnerability in today’s IT systems and alarmingly, the vast majority of companies are not even tracking downtime with a quantified measure of cost. This means these companies can’t plan for how an unplanned downtime incident can affect their business until its damage is already done,” said Jason Andersen, Vice President of Business Line Management at Stratus Technologies. “High availability and fault-tolerant infrastructure is something we have seen definitively eliminate this risk from the equation. We believe that with the increasing adoption of edge based systems, including Industrial Internet of Things technologies, the costs and risks associated with downtime will continue to trend upward.”

主要发现

绝大多数IT应用无法忍受平均停机事件的发生

• 72%的应用程序不打算经历超过60分钟的停机时间,远低于87分钟的平均停机时间长度。
  • 53%的应用不打算有超过15分钟的停机时间,但80%的停机事件持续时间超过15分钟。

IT决策者直到为时已晚才知道停机成本,但成本也让更多的公司考虑容错基础架构。

• 71%的受访者没有对停机时间进行跟踪,也没有对其给组织带来的成本进行量化衡量。
  • 47%的人表示,在考虑采用容错或高可用性解决方案时,停机时间对业务的影响是主要的成本理由。
  • 38%的受访者预计在未来24个月内,他们的生产平台被容错基础设施覆盖的比例会增加。

确保虚拟化环境中的应用可用性仍充满挑战

• 84%的受访者在确保其应用程序在虚拟化环境中的可用性方面遇到一个或多个挑战。
  • 约50%的IT决策者预计在未来两年内不会增加可用性技术所覆盖的虚拟机数量。

调查范围和人口统计学

• 来自北美和西欧250名参与购买或管理IT或OT平台高可用性解决方案的IT决策者的在线调查反馈。
  • In-depth phone interviews with seven IT decision makers in North America, including two Stratus customers
  • 受访者涉及的行业包括金融、制造、政府、医疗、零售等。
  • 受访者根据工作职责、公司规模、行业以及对公司业务连续性和虚拟化环境的熟悉程度来确定自己的身份。
  • 本次调查由企业战略集团于2016年6月至9月进行。

其他资源

Read a blog post highlighting Stratus’ perceptions from the survey findings

关于 Stratus Technologies

Stratus Technologies是基于基础架构的解决方案的领先供应商,该解决方案可使应用 程序在当今的始终在线世界中持续运行。Stratus能够快速部署从企业服务器到云的始终在线的基础架构,而无需对应用程序进行任何更改。Stratus灵活的解决方案--软件、平台和服务--可以防患于未然,确保重要业务运营的不间断运行。更多信息,请访问www.stratus.com或在Twitter上关注@StratusAlwaysOn

Stratus 和 Stratus 标志是 Stratus Technologies Bermuda Ltd. 的商标或注册商标。所有其他商标均为其各自所有者的财产。

Sally Bate
企业及市场传讯总监